У циљу стварања бољих услова за унапређење наставе, пројектни тим Гимназије“ Јосиф Панчић“ из Бајине Баште учествовао је на јавном позиву Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

– Наш пројектни тим, кога предводе  Рада Тадић, професорка грађанског  васпитања и изборних предмета и  Ивона Цветковски, професорка српског језика. аплицирао је за средства која би се користила за опремање мултимедијалне учионице. Захваљујући томе, школа је добила 500 хиљада динара. Купили смо седам лаптопова, штампач, више камера и звучника. Ускоро ће уследити други део набавке која се односи на куповину  видео- бима и паметне табле – каже директор Гимназије „ Јосиф Панчић“ Јован Ђурић.

Stigla oprema-мултимедијална учионица

У циљу побољшања дигиталне писмености ученика, Рада Тадић и Ивона Цветковски биле су ментори и у пројектном тиму школе, кога су чинили и ученици Јован Павловић, Лазар Вукосављевић, Дијана Новаковић, Лазар Гложански ,Лука Јовановић, који је учествовао на конкурсу за доделу средстава у пројекту „Нова писменост“.

-Наш пројекат се нашао међу пет победничких у конкуренцији 170 пројеката из 106 школа  са подручја Републике Србије. Награђен је са 113 хиљада динара. У новој школској години припремићемо нове пројекте који ће се првенствено односити за стварање бољих услова за рад, унапређење наставе и информатичке писмености- истиче Рада Тадић.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest