Пензионери на прослави Српске Нове године

Још једном је Удружење пензионера из Бајине Баште положило испит кад су у питању  друштвено- забавне манифестације. Вредно руководство,  на челу са предедником Недељком Ракићем и овај пут одлично је организовало дочек Српске православне Нове године. Збило се то 13.јануара у сали „Звезда“ на изласку из града према Ужицу. У том  репрезентативном објекту окупило се око 300 пензионера и пензионерки из  Бајине Баште, Ужица, Љубовије, Зворника, Сребренице, Скелана, Братунца, Милића и Власенице. Са њима је била и група представника УНОР-а општине Бајине Башта. Учеснике овог скупа поздравио је и пожелеo све најбоље у Новој години Недељко Ракић, први човек УП Бајина Башта.

Председник УП Бајина Башта Недељко Ракић
Председник УП Бајина Башта Недељко Ракић

ави Српске Нове године 5

Пензионери из Братунца
Пензионери из Братунца

Ужице, пензионериПензионери, Бајина Башта

-Идемо у разна места, али нам је овде ,код наших побратима, најлепше. Све је било на нивоу, од дочека, атмосфере, вечере, музике до испраћаја – вели Лука Јовановић, председник УП из Братунца.

Највеселије је било на подијуму за игру. Просто је невероватно, али истинито, да су лица трећег доба непрекидно плесала, певала и играла народно коло.

-Презадовољни смо. Ја сам се изиграо као ретко кад. Понела ме атмосфера па сам више провео у игри него за столом. Боже здравља, ето нас опет догодине- вели Ђорђе Бралушић из Ужица.

– Ја сам из Својдруга. Члан сам Удружења пензионера из Бајине Баште. Долазим на све забаве, али и путовања по Србији. Дивно нам је било на овој забави. Посебно ме обрадовао сусрет са мојим комшијама из села, Ацом Биљићем и Радошем Цвијићем који живе у Бајиној Башти –  рекла је Миладинка Станојевић.

ДВА ВЛАДИМИРА

Обрадиновић Драган - Буша

Сјајној атмосфери понајвише је допринео бајинобаштански бенд „ Два Владимира“ ( Живановић и Кулизић) са истакнутим  естрадним певачем Драганом Обрадиновићем Бушом и његовом колегиницом  Слађаном Илијашевић Слађом.

-Пензионери су заиста дивни. Воле да се веселе. То понесе и нас па се потрудиумо да им дамо што више од себе – каже омиљњни интерпретатор Буша.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest