Бајина Башта – ПЕНЗИОНЕРИ СЛАВИЛИ СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ

Пензионери на прослави Српске Нове годинеНеуморни на подијуму Пензионери на прослави Српске Нове године

Још једном је Удружење пензионера из Бајине Баште положило испит кад су у питању  друштвено- забавне манифестације. Вредно руководство,  на челу са предедником Недељком Ракићем и овај пут одлично је организовало дочек Српске православне Нове године. Збило се то 13.јануара у сали „Звезда“ на изласку из града према Ужицу. У том  репрезентативном објекту окупило се око 300 пензионера и пензионерки из  Бајине Баште, Ужица, Љубовије, Зворника, Сребренице, Скелана, Братунца, Милића и Власенице. Са њима је била и група представника УНОР-а општине Бајине Башта. Учеснике овог скупа поздравио је и пожелеo све најбоље у Новој години Недељко Ракић, први човек УП Бајина Башта.

Председник УП Бајина Башта Недељко Ракић
Председник УП Бајина Башта Недељко Ракић

ави Српске Нове године 5

Пензионери из Братунца
Пензионери из Братунца

Ужице, пензионериПензионери, Бајина Башта

-Идемо у разна места, али нам је овде ,код наших побратима, најлепше. Све је било на нивоу, од дочека, атмосфере, вечере, музике до испраћаја – вели Лука Јовановић, председник УП из Братунца.

Највеселије је било на подијуму за игру. Просто је невероватно, али истинито, да су лица трећег доба непрекидно плесала, певала и играла народно коло.

-Презадовољни смо. Ја сам се изиграо као ретко кад. Понела ме атмосфера па сам више провео у игри него за столом. Боже здравља, ето нас опет догодине- вели Ђорђе Бралушић из Ужица.

– Ја сам из Својдруга. Члан сам Удружења пензионера из Бајине Баште. Долазим на све забаве, али и путовања по Србији. Дивно нам је било на овој забави. Посебно ме обрадовао сусрет са мојим комшијама из села, Ацом Биљићем и Радошем Цвијићем који живе у Бајиној Башти –  рекла је Миладинка Станојевић.

ДВА ВЛАДИМИРА

Обрадиновић Драган - Буша

Сјајној атмосфери понајвише је допринео бајинобаштански бенд „ Два Владимира“ ( Живановић и Кулизић) са истакнутим  естрадним певачем Драганом Обрадиновићем Бушом и његовом колегиницом  Слађаном Илијашевић Слађом.

-Пензионери су заиста дивни. Воле да се веселе. То понесе и нас па се потрудиумо да им дамо што више од себе – каже омиљњни интерпретатор Буша.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest