ОШ „Рајак Павићевић“ – Реконструкција крова школске зграде

ОШ "Рајак Павићевић" Бајина Башта

Захваљујући буџетским средствима  општине Бајина Башта, у ОШ “ Рајак Павићевић“ припремају се за реконструкцију крова школске зграде. Према речима директора школе Драгана Јовановића, реконструкција  крова вршиће се парцијално. У првој фази радови ће коштати осам милиона динара.

Драган Јовановић, директор школе
Драган Јовановић, директор школе

У школи истичу да немају довољно простора за све потребне наставне и слободне активности. И тај проблем ће бити ускоро решен. У подрумском делу зграде биће оспособљене две просторије за потребе целодневне и рекреативне наставе. Инвестиција је вредна милион динара. Средства је обезбедила општина. Јавно комунално предузеће „12. септембар“ обавило је чишћење  простора и том приликом одвукло осам трактора отпадног материјала.

-Недавно смо добили и две донације. То нам је омогућило да променимо дотрајала спољашња  врата у школској згради на Јасиковицама. Матична школа добила је шампач у боји и пројектор – каже директор  ОШ“ Рајак Павићевић“ Драган Јовановић.

Упис у први разред школа ће почети 1. априла. Очекује се да ће Министарство просвете, науке и технолошког развоја одоборити отварање још једног одељења целодневне наставе.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest