Косјерић – Претучени поп Благоје, голман Црнокосе и попадија Јелена

БЛАГОЈЕ ГАВРИЛОВИЋБЛАГОЈЕ ГАВРИЛОВИЋБЛАГОЈЕ ГАВРИЛОВИЋ

Косјерић, мали градић испод Црнокосе, не памти нешто слично оном што се десило  после утакмице Црнокоса- Омладинац (Заблаће) игране у прошлом колу Западно-моравске зоне. Домаћин је дошао до победе од 3:0.

– На терену је било све у најбољем реду. Играло се обострано коректно. Ништа није указивало да ће по  њеном завршетку доћи до невиђене драме у којој су претучени наш голман, свештеник Благоје Гавриловић,  и његова супруга Јелена – каже најбољи стрелац Црнокосе  Бајинобаштанин Душан Јанковић, који је асистирао код сва три гола његовог тима.

гОЛМАНИ ЦРКОНОКОСЕ

Инцидент се десио код аутомобила голмана Гавриловића, паркираног у близини стадиона , у коме су била његова деца .- Група навијача гостију почела је да вређа његову супругу говорећи јој највулгарније речи. Један од њих гурао јој је телефон у груди а потом је ударио ногом у пределу грудног коша. Супруг Благоје покушао је да смири ситуацију, али су хулигани насрнули и на њега. Ударили су га у слепоочницу па су се након тога разбежали. Деца су вриштала у колима. Том приликом једном од нападача испао је телефон и он је предат полицији у Косјерићу. Сутрадан је свештеник Гавриловић служио уобичајену недељну литургију, али му је позлило па је она прекинута. Идућег дана је упућен у Општу болницу у Ужице. Тамо су му снимили главу на скенеру и предложили да остане у болници. Он је на свој потпис, ипак, отишао кући. Сутрадан му је поново позлило па се опет нашао у ужичкој болници где су лекари установили да му је пукао синус. Дали су му терапију и наложили вишедневно мировање пре него што поново дође на преглед. Спортска, али  и  друга јавност у Косјерићу огорчена је на хулигане који су то урадили њиховом омиљеном голману , свештенику и његовој супрузи –  каже Зоран Антонијевић, председник ФК Црнокоса.

Текст и фото: М.Андрић

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest