Успешна интервенција Ђорђевића

 

Спортски центар „Браћа Милутиновић“. Гледалаца: 50. Судија: Жељко Јовановић (Бајина Башта). Стрелци: Јанковић у 60. минуту за Слогу, а Пурић у 40. за Полимље.

СЛОГА- А.Живановић, Живковић, Митровић, Ђорђевић, Петковић, Ђерић, Јевтић,  Николић, Матић, Југовић, Филиповић. У другом полувремену играли су  Андрић, Л.Живановић, Тошић, Мијатовић, Лукић, Милосављевић, Јанковић.

ПОЛИМЉЕ-Војиновић, Бјелак, Ровчанин, Мартиновић, Ђоновић, Шиљак, Петрић ,Пурић, Кајевић, Рачић, Брајевић. Играли су још Шпица, Џиновић, Чочовић.

Sloga-Poljimlje

                                                                                                              Приказан је леп фудбал

Zivkovic u duelu sa Racicem
Живковић у дуелу са Рацићем

Иако су обе екипе биле некомплетне, приказале су врло добар фудбал. Слога је  у првих 15 минута била надмоћнија. После тога гости су полако постајали доминантнији. То им је донело вођство након доброг шута Пурића. Голман  Живановић покушао је да заустави лопту, али није успео па се она нашла у мрежи. У другом полувремену Слога је  све време била надмоћнија. До изједначења резултата дошло је у 60. минуту. Лазар Живановић је лепо убацио лопту на врх петерца Пријепољаца. Акцију је пратио млади Јанковић и крунисао је голом.

Генералну пробу пред почетак пролећног дела првенства у Западно-моравској зони Слога ће имати у суботу. Гост ће јој бити Раднички из Ваљева.

                                                                                   Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

пет × 5 =

Pin It on Pinterest