И. Максимовић и Митровић у дуелу са Агатоновићем

Перућац- Гледалаца 150. Судија: Петар Богдановић (Ужице). Стрелац: Ћосић у 27. минуту. Жути картони: Обрадовић (Перућац), Аћимовић, Василић, Вујић, Дамњановић,  Мијатовић (Вишесава).

ПЕРУЋАЦ- Бодирога, Митровић, Јевтић, Ћосић, Л.Максимовић, Шерфези, Марковић ( Обрадовић), Јаковљевић, И. Максимовић, Малешевић, ( Симић), Гвозденовић ( Ђокић)

ВИШЕСАВА- Аћимовић, Василић, Агатоновић, Вуковић, Стевановић, Вујић, ( Ордагић, Аксентијевић) Јанковић, Јашић, Михаиловић, Дамњановић ( Kамберовић), Мијатовић.

Играч утакмице: Ћосић.

Ћосић постиже победоносни погодак
Стевановић и Јанковић заустављају Ћосића

У општинском дербију Перућац је освојио бодове и задржао прикључак у трци за прво место у Златиборској окружној лиги. Новим поразом Вишесава  је све ближа зачељу табеле.

Играло се обострано добро, оштро, али без грубих стартова. Домаћин је имао благу теренску иницијативу у већем делу утакмице. Гол долуке пао је у 27. минуту. После набачене лопте из корнера, Вишесавци су за тренутак отклонили опасност, али је она поново враћена у петерац где се најбоље снашао ветеран Ћосић и са три метра убацио лопту у мрежу. До краја полувремана није било гол прилика.

У других 45 минута  Вишесава је покушавала да поравна резултат, али није успела у томе. Најбољу прилику у том периоду имао је И. Максимовић у 78. минуту. Његов шут са 6 метара Аћимовић је одличном интервенцијом зауставио. У самом финишу Стевановић је за мало био непрецизан.

 Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest