ТРЧАЛО 130 ПРЕДШКОЛАЦА

najbrze-devojcice-bajina-bastaДечији вртић Невен Бајина БаштаДечији вртић Невен Бајина Башта

Крос у вртићу Невен

У крос  Радио телевизије  Србије укључила се и Предшколска установа Невен из Бајине Баште. У Спортском центру „Браћа Милутиновић“ на тартан стази трчало је 130 предшколаца разврстаних у шест група. Помоћ у томе пружио је Спортски савез општине Бајина Башта.Такмичење се најпре одвијало по групама, посебно за дечаке, посебно за девојчице. Победници су се потом нашли на једном месту и надметали се за што бољи пласман.  У генералном пласману прво место припало је  Саши Милићевићу, друго  Лаву Дуловићу, треће  Калини Спасојевић.

У првој групи васпитачице Драгице Церовић  код девојчица најуспешније су биле  Тијана Драгичевић, Валентина Средојевић и Наталија Кремић, а код дечака Стефан Јовановић, Јован Лукић и Дамљан Димитријевић. У другој групи Славке Миливојевић и  Данијеле Стојкановић прва три места заузеле су девојчице Милица Габић, Ива Аксић, Катарина Митровић и дечаци Вељко Ђорђевић, Душан Алексић, Алекса Марић. Трећу групу предводиле су васпитачице  Зорица Тадић и Сања Миљковић Савић.  Калина Сасојевић, Теодора Милосављевић, Нина Павловић победнице су у конкуренцији девојчица, а Богдан Јовановић, Огњен Маријановић и Павле Ракић међу дечацима. У четвртој групи Славице Баштовановић и Марије Јосиповић најбоље су биле девојчице Тамара Тијанић, Јелена Веселиновић, Анђела Симић и дечаци Вељко Милосављевић,  Михаило Јовановић, Никола Милекић. У групи пет Анђелије Павловић  три првопласиране су Анастасија Милошевић, Милина Цвијић и Андреја Аврамовић, као и дечаци Саша Милићевић, Страхиња Јовановић, Владан Бешлић. Шесту групу водила је васпитачица Љиљана Тришић. Истакле су се девојчице Анђела Митровић, Наталија Сарић, Ива Деспотовић и дечаци Лав Дуловић, Душан Сарић, Андреј Панић. Најуспешнијима дипломе је уручио председник Спортског савеза  Петар Ракић и стручни сарадник Дејан Тимотијевић.

Имали смо лепо време, доста гледалаца и пуно учесника у такмичењу. Било је занимљиво на стази, али и у публици одакле се навијало током целог надметања. Захваљујем  свима који су учествовали, припремали и гледали ово такмичење, нарочито Спортском савезу, чија нам је помоћ драгоцена и са којим имамо одличну сарадњу-казала је директорка Предшколске установе Невен Весна Лештаревић.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest