Стефан Тешић: Повреда прошлост – биће голова

Повратник Стефан Тешић обећава добру игру и головеПовратник Стефан Тешић обећава добру игру и головеПовратник Стефан Тешић обећава добру игру и голове

Још као пионир Стефан Тешић из Бајине Баште наговештавао је голгетерски талент. Потврдио га је као средњошколац у Слоги из Краљева. То му је омогућило  да постане члан суперлигаша Младости из Лучана. Био је кандидат за сениорски састав, наступао на суперлигашким теренима, али му се коцкице нису сложиле кад је требало да покаже  одлике доброг стрелца. Два пута су га давали на позајмицу Борцу из Чачка, Слоги из Пожеге , а пола сезоне одиграо је у српсколигашу Слоги из Бајине Баште. Последњих шест месеци био је у прволигашу Лозници. Осим у Лозници, где практично није ни играо због повреде  добијене на почетку првенства, у свим другим срединама се истицао головима. Кад је у Борцу из Чачка у полусезони дао 11 голова, чинило се да ће праву шансу добити у Лучанима. Ипак, то се није десило.

Srpska liga Zapad, Sloga BB-RadjevacStrelac Nikolic u zagrljaju Tesica posle goilam Foto- M.Andric
Биће оваквих сцена и на пролеће; Радовање Тешића и Николића

-Надам се да су  недаће иза мене. Потпуно сам се опоравио и прихватио позив Слоге да јој помогнем у борби за опстанак у Српској лиги Запад. Претходни долазак у овај клуб био је одличан, тада сам био његов први стрелац. Верујем да ће пролеће донети пуно радости мени и Слоги.  Имам 24 године и прави је моменат да покажем добру и голгетерски ефикасну игру- каже Стефан Тешић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest