Сретењски турнир у малом фудбалу: Одигране полуфиналне утакмице

Сретењски турнир, седмо колоОдиграно седмо коло турнира
Екипа Европа Љубовија освојила треће место на Сретењском туниру у Бајиној Башти
Љубовијани освојили треће место

Седмог дана Сретењског турнира у малом фудбалу, кога организује Спортски савез општине Бајина Башта, одигране су четири полуфиналне утакмице. У узрасној категорији дечака рођених 2006/7. године Тарафарм је голом Лазара Зечића победила Планет вин. У истој категорији Јанг бојс је са 4:0 савладао Дрим тим. Два гола дао је Филип Тадић, а по један Огњен Лазић и Иван Радичевић.

У категории екипа чији су играчи рођени 2004/5. године Триколори су голом Матије Ђукановића надиграли Европу из Љубовије.  Овај талентовани фудбалер је и јуче постигао одлучујући гол за свој тим у борби за улазак у полуфинале . ДМ вет Љубовија са 1:0 победила је екипу Џон Траволта.

Седми дан турнира
Узбудљиво до краја

–  Очекивали смо да ће нам у финалу бити екипа Џон Траволта. Међутим, изгубила је од вршњака из Љубовије па нам предстоји велика борба јер су Љубовијани одлично играли током целог турнира. Надамо се да ћемо ми бити победници-каже Матија Ђукановић.

Након полуфиналних сусрета, поражене екипе одиграле су утакмице за треће место. Дрим тим је на пенале са 2:0 поразио Планет вина. Европа Љубовија са 1:0  је савладала Џона Траволту.

У понедељак од 17 часова играће се финалне утакмице у свим узрасним категоријама.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest