Спортски викенд: Слога-Пријевор 3:1: ( 1:0)

Слога данас дочекује екипу Пријевора

Слога је забележила и пету узастопну победу, данас је на свом терену савладала екипу Пријевора са 3:1. Домаћи су преко Душана Јанковића повели у 36. минуту, Ивановић је у 80. повисио на 2:0 а Јанковић у 83.  по други пут у овом мечу савладао голамана Пријевора.  Гости су три минута пре краја ублажили пораз, преко Савића смањили су на 3:1. Победа Слоге била би и убедљивија да је  у 30. минуту Јашић, код резултата 0:0 искористио пенал, његов ударац са беле тачке одбранио је голман Пријевора.

 

Слога је утакмицу са Пријевором почела у овом саставу:

ГОЛУБОВИЋ, АНДРИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ЂУРИЋ, Ж. КОСТАДИНОВИЋ, БОЖИЋ,

ИВАНОВИЋ, НИКОЛИЋ, ЈАНКОВИЋ, М.КОСТАДИНОВИЋ, ЈАШИЋ.  Играли су још Станић уместо Николића, М.Костадиновића је заменио Стевановић а Јашића Петковић

Главни арбитар овог меча био је  Александар Миливојевић из Ужица.

 

 

Фудбалери Слоге  састају се данас на свом терену са  екипом Пријевора из истоименог места у оквиру осмог кола Западно-моравске зоне. Утакмица почиње у 14 часова и 30 минута. Бајинобаштански зонаш, који се, након почетних слабих игара и резултатских неуспеха, потпуно опоравио и у претходна четири кола забележио све четири победе,   у данашњи меч с правом улази с пуно оптимизма. Пријевор је осми на табели а Слога четврта.

Са утакмице месних ривала Перућца и Вишесаве
Детаљ са утакмице месних ривала Вишесаве и Перућца

У деветом колу Златиборске  окружне лиге које се 14. октобра, Перућац и Вишесава играју у гостима. Вишесава путује у Јежевицу а Перућац у Сечу Реку где ће  одмерити снаге са екипом Сечице која заузума претпоследње место на табели.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest