Спортски савез – НОВО ПОВЕРЕЊЕ ПЕТРУ РАКИЋУ

ByББ ГЛАС

15. децембар 2021.
Ракић и Недељковић, председник и потпредседник Спортског савеза Ракић и Недељковић, председник и потпредседник Спортског савезаPredsednik i potpredsednik

На редовној изборној Скупштини  Спортског савеза општине Бајина Башта, одржаној 15. децембра, за председника је изабран Петар Ракић. Он је и у претходном мандату ту дужност успешно обављао.  Од 20  присутних чланова тог органа сви су дали поверење Ракићу. Миломир Недељковић изабран је за потпредседника.

Upravni odbor
Управни одбор Спортског савеза

SS 2SS 1 (1)

У новом Управном одбору уз Ракића и Недељковића су Душан Тришић, Милош Чолић, Дејан Тимотијевић, Јован Крњић и Раде Јосиповић. У састав Надзорног одбора ушли су Милош Стаменић, Марко Живановић и Милош Ђунисијевић.

Извештај о четворогодишњем раду презентовао је, уз помоћ видео записа, Дејан Тимотијевић, По активностима Спортски савез Бајине Баште убраја се међу двадесетак најбољих у Србији.  О томе најбоље сведоче посете и похвале представника Спортског савеза Србије и Министарства за спорт и омладину.

РАДИЋЕМО ЈОШ БОЉЕ

-Хвала на поновном указаном поверењу. То је знак да смо добро радили. Имамо обавезу да тај рад унапредимо  у наредном периоду. За то има простора, верујем и наше воље – рекао је Петар Ракић при  краћем обраћању члановима Скупштине након добијеног поверења.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest