Минуло пето колу у Другој одбојкашкој лиги Србије- група Запад, било је успешно за оба бајинобаштанска клуба. Тара је пријатно изненадила добром игром на гостовању у Чачку и победила Слободу са 3:2. Била је то њена друга победа. Са 5 бодова тренутно је на деветом месту и конкуренцији 12 клубова.

Друга победа Таре
Друга победа Таре

-Наш је циљ да изборимо опстанак у овом рангу па нам бодови из Чачка пуно значе. Екипа полако добија на самопоуздању па очекујемо да ће играти још боље у преосталом делу сезоне-каже тренер Таре  Драган Павловић.

У суботу дочекује на свом терену  Слогу 031 из Пожеге, која се налази на последњем месту без иједног бода, па је то прилика да се увећа бодовни салдо. Утакмица се игра у 17 часова.

Млађи бајинобаштански клуб Дрина такође је гостовао у Чачку и са 3:1 надиграо Лотус. Била је то четврта Дринина победа у јесењој сезони. То јој је донело 4. место са укупно 12. бодова.

У суботу  у 14 часова у Градској хали Дрина ће дочекати Техничара из Краљева који такође има четири победе.

-За сада све иде по плану, можда мало боље од очекивања. Предстоји нам дерби са Техничарем. Ту ћемо видети имамо ли снаге да се боримо за врх табеле. Верујемо у наше девојке и надамо се победи- каже тренер Дрине Зоран Јекић.

На челу табеле налазе се Борац из Чачка и Нови Пазар са по 5 победа.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest