Слога све јача – вратио се Марко Радојевић

Опет у истом дресу - Марко Радојевић (десно)Опет у истом дресу - Марко Радојевић (десно)Opet u istom dresu- Marko Radojevic, crveni dres Sloga BB, i David Obradovic Macva Bogatic

Готово свакодневно из Слоге, члана Српске лиге Запад, стижу лепе вести. Многобројне одласке надоместио је долазак девет играча. Њима су се  прикључила још двојица. Горуће питање како решити штоперске позиције у тиму после одласка  Марка Радојевића, уз голмана Голубовића, јесенас најбољег појединаца, и престанка са играњем Вука Костића, разрешено је у једном дану. Позив Радојевићу да се врати из Прве искре из Барича, са којом је био  на припремама у Медулину, на обострано задовољство је успешно завршен.

– Повратак Радојевића пуно ће нам значити. Уз њега добили смо и Василија Новаковића, бившег играч Новог Сада и Златибора, који такође игра на позицији штопера – каже тренер Слоге  Ђорђе Лазић. Бајинобаштани су у првој тест утакмици у Чачку савладали Борац 1926  голом Марка Џелебџића, уз асистенцију Емеруна Емеке. Нови тест биће сутра ( субота). У госте им долази Будућност из Ариља.

Текст и фото:М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest