Пред почетак првог тренинга

Радним састанком и првим тренингом Слога је 9. јула почела припрме за ново првенство у Западно-моравској зони. На прозивци била је комплетна управа. Први се обратио играчима и управи председник клуба Предраг Живковић.

Чланови управе клуба и тренери

-Најпре желим вам да будете задовољни, да марљиво радите и слушате тренера. Нека међу вама влада другарство. Жеља нам је да се укључимо у трку за прво место, али не по сваку цену. Мораћемо то да заслужимо искључиво на терену. Нека вас не брину приче које долазе из неких клубова како ће они сигурно бити први у Лиги. Пред вама је 30 дугих кола, а уз то, не заборивмо да је лопта окрулга-казао је председник Живковић. И остали чланови управе пожелели су играчима успешну сезону. Уз Милисава Ристивојевића, новог члана управе и комесара за безбедност, ту је и Александар Аксентијевић, дугогодишњи председник ФК Вишесава, некад први човек Слоге.

-Направили смо лепу причу. Вишесава постаје као нека филијала Слоге. Њу ће водити досадашњи тренер омладинске селекције Слоге Илија Милекић. Они играчи који не буду могли да играју у Слоги, ићи ће у Вишесаву и тамо се калити- истакао је Александар Аксентијевић.

Осим у управи, дошло је до промена и у стручном штабу. Тренеру Владиславу Росићу помоћник ће бити Ненад Кривокапић, вишегодишњи тренер Вишесаве.

-Желим добродошлицу играчима који су појачали наше редове. Желим да се брзо уклопе у екипу и да брзо изборе место у стартној постави. Вама осталим пожелећу да се добро одраде припреме, да не буде повреда, да будемо хомогена средина као што смо били прошле године. Морамо се потрудити да испунимо циљеве захтевне управе који нису нимало лаки. Ми смо ту да покажемо шта знамо и можемо на терену. Договараћемо се и бити једни другима узајамна подршка- рекао је  шеф струке Владислав Росић.

Од играча који су изнели прошло првенство сви су на окупу. Ту су голмани Дејан Голубовић, Алекса Живановић, играчи: Светлан Андрић, Бранко Милосављевић, Вук Ђурић, Владимир Јашић,  Ђорђе Ђорђевић, Жељко Костадиновић,  Игор Ивановић,  Милун Божић, Лазар Живановић, Момчило Михаиловћ, Владан Николић,  Филип Митровић, Сергеј Трифуновић,  Драгослав Вукајловић и Марко Танасијевић.

Слога ће прву контролну утакмицу имати највероватније 17. јула на Златибору. Противник ће јој бити прволигаш Бачка.

СЛОГИНЕ НОВАЈЛИЈЕ

У Слогине редове стигло је 10 играча. Дошли су голман Дејан Вујић (Савинац), Жељко Станић и Марко Костадиновић (Чајетина), Милета Глигић и Марко Марјановић (Дрина), Миленко Пјевић ( Севојно), Никола Веселиновић (Јединство Путеви ), Радован Јовановић (Црнокоса), Станко Мијатовић (Братство) и повратник  Никола Марјановић. Према речима председника Предрага Живковића, листа новајлија није закључена.

                                                                                                 Текст и фото: М..Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *