Sloga-Drina

Спортски центар „Браћа Милутиновић“. Судија: Милисав Ристивојевић (Бајине Башта). Стрелци: Милосављевић у 5. и Ф. Филиповић у 45. минуту за Слогу.

СЛОГА- Голубовић, П. Живковић, Петровић, Ђорђевић, Мијатовић, Тошић, Милосављевић, Божић, Николић, Ф.Филиповић, М. Живановић. Играли су још Павловић, Андрић, Шерфези, Матић, Јевтић, Југовић, Петковић, Јаковљевић, Јанковић, Лукић, С. Филиповић и Ђерић.
ДРИНА- Васић, Живковић, Полић, Лазић, Миловановић, В.Петровић, Павловић, Тодоровић, Илић, М.Петровић, Ђорђић. Играли су још Симић, Новаковић, Момић, Јаковљевић и Савић.

У сусрету два зонаша 12. августа, Слога је била боља и заслужено победила са 2:0 љубовијску Дрину. Оба гола постигли су бонус играчи. Најпре је мрежу гостију погодио Милосављевић после асистенције М.Живковића. У последњем минуту првог полувремена повисио је Ф.Филиповић на 2:0 уз добро додавање Божића. Љубовијани су имали лепу прилику у 17. минуту. Илић је шутирао главом , Голубовић је успео да дотакне лопту и промени јој правац. Она је најпре ударила у пречку па онда завршила у корнеру. У другом полувремену Слога је била доминантнија, али није дошло до промене резултата и поред неколико лепих акција и шанси.

Bilo je sparno
Било је спарно

-Имали смо јако тешку утакмицу из два разлога. Противник је био добар, а време спарно и отежано за игру. Видело се да је Дрина искусна и квалитетна екипа. Имали смо неких добрих периода, било је и оних лошијих. Задовољан сам победом, односом играча нарочито оних који су ушли са клупе и показали карактер и квалитетно одиграли. Ја још увек имам доста дилема око стартне поставе која ће почети првенствену утакмицу против Јасена. Оста је нам још једна контролна утакмице током следећег викенда са Ариљском рампом на нашем терену.То нам је уједно и генерална проба пред старт првенствене сезоне – каже тренер Слоге Владимир Јашић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest