Регионална футсал лига – ПОБЕДА КМФ БАЈИНА БАШТА

Detalj sa utakmce Bajina Basta -ZlatiborDetalj sa utakmce Bajina Basta -Zlatibor

Нова победа Бајинобаштана,  до сада не знају за реми и пораз, учврстила их је на првом месту Регионалне футсал лиге. Готово је сигурно да ће до краја првенства остати на челној позицији и пласирати се у Трећу лигу Србије.

КМФ БАЈИНА БАШТА –  КМФ ЗЛАТИБОР    3:1  ( 1:0)

Градска хала- Судије: Бранимир Јеличић (Пожега) и Митар Недељковић (Ариље). Стрелци: Живановић у 16, Ђорђевић у 37, Глигић у 38. минуту за  Бајину Башту, а Спасенић у 24. за Златибор.

БАЈИНА БАШТА- Симић, Ђурић, Тарабић, Глигић, Лукић, Ђорђевић, Милосављевић, Живановић, Тошић, Божић, Ђерић, Ордагић, Марковић.

KMF Bajina Basta
Екипа КМФ Бајина Башта

ЗЛАТИБОР – Кутлешић, Ж. Костадиновић, М.Костадиновић, Спасенић, Марић, Зековић, Филиповић, Драговић.

Djordje Djordjevic
Тарабић у акцији

Златиборци су се држали добро током целе утакмице па је домаћин морао да уложи много напора да дође до бодова. Мрежу гостију начео је репрезентативац Лазар Живановић. Почетком другог полувремена Драган Спасенић донео је изједначење. У даљем току утакмице било је обостраних лепих акција и прилика за голове. Најбољу шансу гостију Симић је успешно неутралисао, а онда је дошло вођство Бајинобаштана у 37. минуту. Стрелац је био Ђорђе Ђорђевић. Већ у следећем минуту предност је повећао на 3:1 Милета Глигић. Био је то и коначан резултат ове лепе утакмице.

Текст и фото: Светлан Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest