Градска хала у Бајиној Башти. Судија : Горан Подрашчић (Пожега). Стрелци: 1:0  Тарабић 18, 2:0 Тимотијевић 23, 3:1 Лукић 28, 4:0 Божић 38, 5:0 Тимотијевић 40. минут.

КМФ БАЈИНА БАШТА- МАРКОВИЋ, ЂУРИЋ, ТАРАБИЋ, ТОШИЋ, ГЛИГИЋ, Ордагић, Милосављевић, Вујић, Лукић,Тимотијевић, Гагић, Божић, Аврамовић, Симић.

СУФ “БРАЋА НЕДИЋ“- САВИЋ, ПЕТРОВИЋ, НИКОЛИЋ, ЈОВАНОВИЋ, МРКОЊИЋ, Брадоњић. Ђурђевић, Јовановић, Павловић, Павић.

Futsal 1

После дуже паузе КМФ Бајина Башта поново се активирао укључењем  у првенство Регионалне лиге. У прва два кола освојио је максималан број бодова. И у трећем био је на висини задатка. Убедљиво је савладао госте из Осечине који су такође имали две стартне победе. Предвођени сјајним Милуном Божићем, Бајинобаштани су се разиграли у другом полувремену и нокаутирали противника који се добро држао у првих 20 минута.

Futsal 2

Серију голова отворио је ветеран Тарабић. Ветеран Тимотијевић дао је два гола, а по један Божић и Лукић. У последња три минута гости су играли са голманом у пољу у жељи да промене резултат. Нису се снашли у таквој игри па су примили два гола. Имао је домаћин још неколико неискоришћених зицер прилика. И гости у пар наврата опасно запретили, али је одлични голман Марковић све то беспрекорно решио у своју корист.

– Мало је шкрипало у првом полувремену. У наставку све је било по нашој жељи. Покушаћемо да, у конкуренцији осам клубова, освојимо прво место и пласирамо се у Трећу лигу. Крајњи циљ нам је Друга лига Србије – каже Милун Божић, који је и најзаслужнији за поновно активирање клуба.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest