Општинско такмичење основаца у малом фудбалу

Са утакмице екипа Рогачице и ПилицеСа утакмице екипа Рогачице и ПилицеСа утакмице екипа Рогачице и Пилице

У Градској хали, 13. фебруара одржано је општинско такмичење у малом фудбалу, у мушкој и женској конкуренцији , за ученике и ученице из основних школа.Тим дечака из ОШ “Свети Сава“ Бајина Башта освојио је прво место.  Светосавци су  најпре победили ОШ “Рајак Павићевић“ са 1:0 и пласирали се у полуфинале где су са 6:0 надиграли школу из Бачеваца. У финалу су савладали тим ОШ “Стеван Јоксимовић“ Рогачица са 3:1. Њих су водили наставници Бранка Поповић и Марко Божић. Рогачичани су у полуфиналу  победили Пилицу са 4:0.  Тим је водио наставник Александар Максимовић. Треће место припало је екипи из Бачеваца вођеној од стране наставника Милутина Чечарића.

Општинско такмичење основаца у малом фудбалу  Доминирала  ОШ “Свети Сава“
Финалисти у женској конкуренцији
Финалисти у мушкој конкуренцији
Финалисти у мушкој конкуренцији
Диплома и пехар ОШ "Свети Сава"
Диплома и пехар ОШ „Свети Сава“
ОШ Свети Сава - мушкарци
ОШ Свети Сава – мушкарци

ОШ “Свети Сава“, домаћин такмичења, заузео је прво место и у женском надметању. У финалу побеђена је са 2:1 школа из Рогачице после бољег извођења пенала јер је на крају  утакмице резултат био 1:1 Треће место освојила је школа из Костојевића.

Пехаре и дипломе најбољима уручила је директорка ОШ “ Свети Сава“ Маријана Лукић. Она је поздравила све учеснике овог такмичења, честитала им на успеху и пожелела добре резултате на окружном нивоу на коме ће се наћи победничке екипе у мушкој и женској конкуренцији. У улози судија били су Дејан Тимотијевић и Милутин Станић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest