ОК Дрина – ТУРНИРОМ ОБЕЛЕЖИЛИ СЕДМИ РОЂЕНДАН

Учесници Дрининог турнира поводом седмог рођенданаУчесници Дрининог турнира поводом седмог рођенданаУчесници Дрининог турнира поводом седмог рођендана

Одбојкашки клуб Дрина, члан Друге лиге Србије-група Запад, минуле недеље обележио је свој Дан оснивања. Био је то Дринин седми рођендан. Основана је 9.9. 2014. године. Тим поводом и ове године одржан је турнир  на коме су осим слављеника учетвовали Тара, Лотус из Чачка и Дрина из Братунца.

У конкуренцији млађих пионирки најбоља је била  Дрина, а код пионирки Дрина из Братунца. У сениорском надметању  у полуфиналу  Дрина (Братунац) победила је Тару са 2:1 у сетовима , а Дрина Бајина Башта  Лотус са 2:0. У финалу домаћин  је са 2:0 савладао госта из Братунца. У утакмици за тређе место Тара је надиграла Лотус са 2:1.

-Искористили смо прилику да уручимо признања нашим одбојкашицама које одлазе на даље школовање. То су Теодора Милошевић, Невена Јовановић и Нађа Марковић. Хвала им за све што су учиниле за Дрину.  Врата клуба су им отворена. Нека нам се врате једног дана у било ком својству  – каже њен председник Звездан Баштовановић.

– Нас три провеле смо у Дрини потри године. Хоћу да захвалим тренерима,  председнику и свим играчицама које су играле са нама – рекла је Теодора Милошевић.

– Било нам је лепо у клубу. Одлазимо на факултет и то је разлог што морамо да се поздравимо са Дрином. Девојкама које остају у клубу желимо пуно успеха- рекоше  Невена Јовановић и Нађа Марковић.

ЗАХВАЛНИЦЕ

Zahvalnost igracicama--

Поводом седмог рођендана Дрина је доделила више захвалница. Добили су их: Општина Бајина Башта, Техничка  школа, Гимназија „ Јосиф Панчић“, Спортски савез,  ВУ Тара, ТО Тара-Дрина, Хотели Цептер Дрина, Коча превоз, ТВ прима, Милан Андрић, Дејан Радић, Горан Јовановић, Биљана Јоксић, Игор Савељић, Милутин Чечарић, Зоран Јекић, Зорица Мићић и Душан Мићић.

                                                                           Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest