Локални дерби – Вишесава боља од Перућца 1:0 (1: 0)

ФК ВИШЕСАВАФК ВИШЕСАВАФК ВИШЕСАВА

Пред око 250 гледалаца на терену Спортског  центра „Браћа Милутиновић“ са вештачком травом  одигран је месни дерби водећих екипа у првенству Златиборске окружне лиге 2 између Вишесаве и Перућца који је припао Вишесави.  Једини и гол одлуке постигнут је у последњим тренуцима првог полувремена. Андрић је извео аут, лопту убацио у шеснаестерац, Милановић  спретно проследио Ђорђевићу који је са десетак метара  ударцем у леви голманов угао матирао  презимењака Дејана Ђорђевића.  Вишесава је  могла да поведе већ  на почетку меча након што су грубо погрешили одбрамбени фудбалери Перућца. Чак два нападача Вишесаве нашла се  у врло изгледној ситуацији, засметали су један другоме и шанса је отишла у неповрат.

Вишесава - Перућац 5

Перућац је покушавао дугим лоптама да дође до шансе, пред крај меча имали су нападачи две врло изгледне прилике да изједначе али је резултат остао непромењен.  Играло се обострано нервозно, без много повезаних акција, уз честе прекиде због преоштрих стартова с једне и друге стране. Судија Марко Стојановић  из Пожеге имао је пуне руке посла али је посао обавио коректно.

Вишесава - Перућац 3

Вишесава - Перућац 2

Вишесава - Перућац 4 4

Вишесава - Перућац 1

У наредном колу 4. колу  Вишесава игра нови дерби, састаје се у Чајетини са истоименом екипом. Перућац на свом терену дочекује Тару из Кремана.

Р.Б.-  Фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest