Кошарка: СТУДЕНТ – ИВАЊИЦА 81: 80

кк сТУДЕНТ бАЈИНА бАШТАПобеда у драматичном финишукк сТУДЕНТ бАЈИНА бАШТА

19:215, 19:16, 21:24, 22:15

СЕЛАКОВИЋ У АКЦИЈИ
СЕЛАКОВИЋ У АКЦИЈИ

Detalj sa utakmice u kosarci

У дербију Прве регионалне лиге Србије- група Запад у кошарци , КК Студент из Бајине Баште савладао је на свом терену Ивањицу и тако задржао шансе да се нађе у плеј офу из кога пут води у већи ранг. Бајинонобаштани су до бодова дошли добром игром у финишу након велике грешке гостију. Пет секунди пре краја Ивањичани су имали два коша предносги и лопту у својим рукама. Неопрезно су поклонили лопту  домаћину који преко Селаковићеве тројке  стиче предност од једног коша. У последњим секундама Ивањица постиже кош и слави на терену. Славље је трајало кратко јер су са записничког стола казали да је време било истекло пре него што је лопта ушла у обруч. Уследили су протести, али је резултат остао непромењен.

КК Ивањица
КК Ивањица

Студентови играчи направили су неуобичајено много грешака у корацима ,а нису били сигурни ни при слободним бацањима. Ипак, Селаковић, Ћубић, Пантелић, Грујичић, Кремић, Чорбић Марковић, Дуњић… побринули су се да славе у дербију. Код госгију бриљантан је био Стефан Жигон заједно са одличним Филипом Пајевићем. После  тројки Пајевића, рођеног Бајинобаштанина, који носи дрес Ивањице, из публике су се често чули повици:

-Пајо, повуци ручну.То није утицало да он настави са добром и ефикасном игром.

На овој утакмици пред домаћим навијачима дебитовао је нови тренер Студента Никола Оташевић, ранији тренер Милутин Станић је његов помоћник.

-Нисмо одиграли онако како смо се договорили. Имали смо минус од 14 поена , али смо успели да то испегламо и победимо. У последњој четвртини момци су дали максимум и то им се исплатило. Мало нас је и срећа погледала кад је било најпотребније – рекао је тренер Студента Никола Оташевић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest