КК Студент гост Спортске академије Милана Гуровића

Кадетске селекције Студента у Гуровићевог РеалаКадетске селекције Студента у Гуровићевог РеалаКадетске селекције Студента у Гуровићевог Реала

Захваљујући понајвише младом и амбициозном председнику  Кошаркашког клуба Студент из Бајине Баште Милошу Чолићу, остварена је сарадња са КК Реал из Београда који се такмичи у Другој српској лиги  главног града Србије. Клуб је у склопу Спортске академије Милана Гуровића, некадашњег репрезентативца.

Милан Гуровић и Милош Чолић
Милан Гуровић и Милош Чолић

-Наш клуб био је гост Гуровићеве Спортске академије 16. марта. Том приликом у Сурчину имале су сурет сениорске и кадетске селекције. Наши сениори су победили, док је кадетска екипа доживела пораз. Хвала Милану Гуровићу за изванредно гостопримство. Договорили смо се да сарадњу наставимо и  проширимо. Ускоро ћемо ми организовати један кошаркашки турнир у Бајиној Башти где ће се наћи и Гуровићеве селекције. – каже председник КК Студент Милош Чолић. Чолић је вишегодишњи пријатељ Гуровића. Често се срећу на кошаркашким утакмицама Црвене звезде То пријатељство искористили су да направе сарадњу Студента и Реала.

М.А.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest