Фудбал : Убедљива победа Слоге у Новој Вароши- 0:3 (0:.2)

ФК Слога - Бајина БаштаФК Слога - Бајина БаштаФК Слога - Бајина Башта

Још једна добра игра Слоге у гостима донела јој је убедљиву победу против солидне екипе Златара. Бајинобаштани су практично сусрет решили још у првом полувремена. Најпре је Божић у 24. минуту донео вођство, пет минута касније М.Живковић је повећао предност на 2:0. На самом почетку другог полувремена, у 47. минуту, добру акцију завршио је голом Милосављевић за коначних 3:0. Покушај домаћина да ублажи пораз није успео јер су играчи Слоге били на висини задатка.
Тренер Владимир Јашић одредио је стартну поставу у којој су били: Голубовић, П.Живковић, Андрић, Ђорђевић, Костић, Илић, Божић, М.Живковић, Милосављевић, Мијатовић, Тошић. Током другог полувремена прилику су добили Југовић, , Николић , Јовановић, Јевтић, Петковић.
После 23. кола Слога је и даље прва на табели Западно- моравске зоне са 3 бода више у односу на другопласирано Јединство Путеви. Путари су у овом колу савладали на свом терену ФАП са 3:1. Севојно је , као домаћин, савладало Слободу из Чачка са 2:1 и тако Чачане практично елиминисало из трке за прво место.

У следећем колу Слога дочекује ФАП, а Јединство Путеви гостује у Севојну.
М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest