Фудбал- СЛОГА-СЛОБОДА ( ЧА) 0:1 ( 0:0)

Са утакмице Слога - Слобода Са утакмице Слога - Слобода Са утакмице Слога - Слобода

СЦ „Браћа Милутиновић“. Судија : Слободан Вулетић ( Лајковац). Стрелац: Дракулић у 48. минуту. Жути картони: Слога Ђорђевић, Костић, Илић,  Јашић ( тренер)  (Слога), Руменић, Матијашевић, Остојић, Пантовић,Ђендић Слобода. Црвени картон : Ћендић ( Слобода) у 50. минуту.

СЛОГА-  Голубовић, Тошић, Ђорђевић, Николић ( Јевтић), Аврамовић, Милосављевић ( Лукић), Живковић, Мијатовић, Костић, Глигић,  Илић.

СЛОБОДА: Руменић, Николић, Матијашевић, Остојић (Сташић), Дракулић, Бојичић ( Јелић), Пантовић, Савић, Перишић, Спасојевић, Ћендић.

Иако су 40 минута имали играча више, Бајинобаштани су доживели пораз од солидне чачанске екипе. У првом полувремену бура се подигла у 30. Минуту због недосуђеног  пенала за Слогу. Одлука је пала у 48. минуту када је грешку домаћина искористио Дракулић и избио сам испред Голубовића. У покушају да сачува мрежу, Голубовић је направио прекршај па је судија Вулетић досудио пенал. Дракулић је био извођач најстроже казне. Лопту је закачио Голубовић, али је на њу натрчао Дракулић и сместио је у мрежу. У 50. минуту гости остају са играчем мање. Слога је до краја стално нападала, али резултат се није мењао. У самом финишу имала је две. три добре прилике које су остале неискоришћене.

-Знали смо да је Слобода квалитетна екипа, али нисмо очекивали  пораз. Примили смо гол после наше грешке. Немам шта да замерим мојим играчима. Ово данас није имало везе са фудбалом. Оваквим суђењем нама се не дозвољава да уђемо у виши ранг. И даље смо први на табели. Покушаћемо да се смиримо, играмо боље  и очувамо бодовну предност.- каже тренер Слоге Владимир Јашић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest