Фудбал: Слога боља од српсколигаша ФАП-а ( 1:0)

У контролној утакмици, која је ФАП-у била и генерална проба пред старт за бодове, Слога је заслужено савладала српсколигаша из Прибоја. Изабраници тренера Владислава Росића показали су примерно залагање, колективну игру па им је то помогло да изненаде „Камионџије“. У првих десетак минута гости су имали једну солидну прилику, али су били непрецизни. Домаћин се радовао у 19. минуту. Добар напад по десној страни завршио се корнером. Извео га је добро Милосављевић. Још боље је реаговао Ђурић и главом савладао Милановића. Неколико минута касније Ивановић је могао да повећа предност, али није био прецизан.

Детаљ са утакмице Слога - ФАП
Слога – ФАП: Николић и Божић зауставили су Ковачевића из ФАП-а

И у другом полувремену Слога је наставила са добром игром. У 65. минуту Јашић је био у прилици, али се одлучио на комбинацију уместо шута па је резултат остао непромењен. У финишу  Божић је покушао са 20 метара да затресе мрежу. Лопта је отишла поред десне стативе. Гости нису ништа конкретно урадили у последњих 45 минута.

Тренер Владислав Росић у стартну поставу уврстио је Голубовића, Андрића, Милосављевића, Костадиновића, Ђорђевића, Ђурића,  Ивановића, Живановића, Тарабића, Јашића и Божића. У игру су улазили Николић, Михаиловић, Митровић и  Мијаиловић.

Тренер ФАП-а Далибор Курћубић  дао је шансу Милановићу, Живићу, Ј.Радовићу,  Минићу, Шалипуру, Несторовићу, Милићевићу, Меховићу, Јосиповићу, Цмиљановићу, Ковачевићу. Током другог полувремена прилику су добили Томић, Станковић, М.Радовић, Ћорсовић, Вуцић и Тотић.

Утакмица је играна на главном терену, а судила ју је тројка Јовановић, Новаковић, Јевтић.

Слога ће 8. марта имати генералну пробу на свом терену. Противник ће јој бити Раднички Горење из Ваљева.

Утакмица Перућац - Вишесава

 

ПЕРУЋАЦ -ВИШЕСАВА 2:0

Прву контролну утакмицу данас (недеља) ималли су представници Бајине Баште у Златиборској окружној лиги. Перућац је на терену са вештачком травом победио Вишесаву са 2:0. Голове су постигли Максимовић у 84. и Матић у 88. минуту.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest