Фудбал: СЛОГА (ББ) СА ДЕСЕТ НОВАЈЛИЈА

Тренер Радисављевић са сарадницима Новаковићем и АндрићемТренер Радисављевић са сарадницима Новаковићем и АндрићемТренер Радисављевић са сарадницима Новаковићем и Андрићем

РАДИСАВЉЕВИЋ ЗНА КАКО ДО ОПСТАНКА

У првенство Српске лиге Запад Слога  улази са новим снагама јер су тренер Зоран Костић и осам стандардних првотимаца променили средину. У улози шефа стручног штаба је млади Стефан Радисављевић коме помажу Светлан Андрић и Зоран Новаковић. Уз њих је чак 10 новајлија, Лазар Стојановић, Марко Радојевић, Никола Арсенијевић, Лазар Радуновић, Вукан Ковач, Андреј Арсић, Алмир Брунчевић, Александар Ђоковић, Михаило Стојановић, Милош Лакушић.

-Изузев Ђоковића, сви остали су млади неафирмисани играчи. За њих је ова Лига велики изазов. Очекујем да ће уз првотимце из минулог првенства, Голубовића, Костића, Филиповића, Милосављевића, Ђукића, Николића и Џелебџића  сазревати и тако заједничким снагама испунити клупске амбиције везане за опстанак у Лиги – каже тренер Стефан Радисављевић.

Vladan Nikolic Sloga BB
Владан Николић

Овог викенда Подрињци у првом колу гостују у Смедереву, а у другом  у Љубићу.

– Смедерево је вероватно главни кандидат за Прву лигу. Консолидовали су клуб у свим сегментима. Чека нас тешко гостовање које ће у доброј мери показати шта можемо да очекујемо од нашег младог тима – истиче Радисављевић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest