Detalj sa utakmice Sloga-Brodarac (1)

Бајина Башта- СЦ“ Браћа Милутиновић“. Гледалаца: 200. Судија: Жељко Јовановић ( Бајина Башта). Стрелци: Ђукић у 47. за Слогу, а Мијаиловић у 65. и Петровић у 86. за Бродарац.

СЛОГА- Голубовић, Филиповић, Илић, Радовић, Божић, Шутић, Живановић, Милосављевић, Николић, Ђукић, Ђорђевић. Играли су  још: Павловић, Џелебџић, Божовић, Костић, Ћоровић, Ђерић и Ђурић.

БРОДАРАЦ- Драгићевић, Н.Лукић, Николић, Ђурић, Миљковић, Илић, М. Лукић, Миладиновић, Митровић, Табаковић, Јеровић. Играли су још:  Лијескић, Јовановић, Виторовић, Станковић, Секулић, Петровић,  Стојановић, Даничић, Ђуровић, Сићовић, Мијаиловић.

Милосављевић у акцији
Милосављевић у акцији
Договор у полувремену
Договор у полувремену

У сусрету српсколигаша виђен је леп фудбал. Домаћин је био за нијансу бољи у првом полувремену када је имао две гол прилике. Београђанима је припао наставак утакмице. Први напад у другом полувремену донео је вођство Подрињцима. Ђукић је умакао одбрани и са 12 метара матирао Драгићевића. Потом је Николић пропустио прилику да повећа резултат. Убрзо је стигла казна.Лепим ударцем Мијаиловић је поравнао резултат, а у финишу грешку домаћина казнио је Петровић. Слога је имала пех. У 3. минуту повредио се штопер Радовић , а при крају и бек Илић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest