Фудбал: Победе Вишесаве и Перућца, Слога поражена у Сјеници

Детаљ са утакмице Вишесава - Котроман

ВИШЕСАВА – КОТРОМАН 4:0 (2:0)

СЦ „Браћа Милутиновић“. Судија Петар Богдановић (Ужице). Гледалаца око 100. Стрелци:Арсенијевић у 12. Крстонијевић у 39. Мијатовић у 54. и Камберовић у 67. минуту. Жути картони: Арсенијевић и Василић (Вишесава), Цукавац и Станић (Котроман).

ВИШЕСАВА: Аћимовић, Василић, Агатоновић, Вуковић, Стевановић, Дамјановић, Јанковић, Крстонијевић, Вукајловић ( Камберовић), Арсенијевић, Мијатовић.

КОТРОМАН: Крсмановић,Станић, Спасојевић, Даниловић, Масал, Шпијуновић, Марковић, Радишић, Радивојевић, Глибетић , Цукавац.

Вишесава је убедљиво поразила „фењераша“ екипу Котромана са 4:0, а победа је могла да буде и много убедљивија да се стрелци домаћих нису прописно испромашивали. Гости су у неколико наврата у контранападима успевали да дођу до гола Аћимовића, имали  и две добре  прилике да постигну бар почасни погодак.  Судијска тројка из Ужица Богдановић, Пајић, Недељковић није имала тежак задатак и обавила су га коректно.  У томе су им умногоме помогли играчи обе екипе. После 10. кола Вишесава се са 12 освојених бодова  налази на десетом месту  на табели Златиборске окружне  лиге.

Други наш представник у Оккружној лиги екипа Перућца на свом терену је са 3:1 савладала Полета из Расне и са 22 освојена бода налази се на другом месту на табели  иза  првопласиране Ариљске рампе.

 

                                                  Р.Б.

Западно-моравска зона

ПОРАЗ СЛОГЕ У СЈЕНИЦИ

Иако је имала два играча више од 55. минута, Слога је поражене у Сјеници од имањака. Домаћин је победио са 2:1. Тако су Бајинобаштани пропустили прилику да победом се врате на чело табеле.

ФК Слога

СЛОГА (С)- СЛОГА (ББ)    2: 1  (2:0 )

Сјеница- Гледалаца: 300. Судија Александар Лукић (Дивци). Стрелци: Вастић у 34, Авдић у 40. за Слогу (С), а Kнежевић у 60. за Слогу (ББ). Жути картони : Авдић, Вистаћ ,резеврни играчи Аничић и Деспотовић Слога ( С) , а Живановић, Божић, М. Kостадиновић,  Тошић, Kнежевић Слога (ББ). Црвени картони: Протић и Авдић  Слога (С) у 55. минуту.

СЛОГА ( С)- Чуљковић, Виторовић, Вистаћ,  Омеровић, Страњаковић, Н.Павловић ( Вејсиловић), Ж. Павловић ( Мацовић), Вастић (Пурић), Протић, Лакићевић, Авдић.

СЛОГА (ББ)-Голубовић, Јашић, Мијатовић, Ж. Kостадиновић, Становић, М. Kостадиновић, Ђорђевић ( Милосављевић), Божић, Марјановић, Kнежевић, Тошић, Живановић ( Пјевић).

Сјеничани су лако дошли до вођства од 2:0. У другом полувремену  домаћин је у 55. минуту остао без два играча. Најпре је Протић зарадио директни црвени картон, а потом је и Авдић морао у свлачионицу због друге јавне опомене. Тек тада су гости преузели иницијативу. Смањили су предност преко Kнежевића који се најбоље снашао у гужви  пред голом домаћина. Било је то све што су Бајинобаштани урадили.

 ББ портал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest