Ђукић-у-акцијиСтрелац Ђукић Ђукић-у-акцији-800x445

Фудбалери Слоге савладали су данас на свом терену Млади радник из Пожаревца  са 1:0  Једини погодак вредан три бода постигао је Ђукић у 66. минуту. После овог 17. по реду одиграног  кола  у првенству Српске лиге у групи Запад, Слога је за три места поправила положај на табели и са  29 бодова заузима трећу позицију. Прва два места заузимају пожешка Слога и Јединство из Уба са 33, односно 32 бодова. Врх табеле претрпеће измене  након што Борац и ужичка Слобода одиграју заостале утакмице ( Борац једну а Слобода две утакмице). У наредном колу које се игра 19. марта Слога гостује у Чачку, играће дерби са домаћим Борцем.

Портал ББ глас

Српска лига Запад

СЛОГА- МЛАДИ РАДНИК   1:0  ( 0 .0 )

СЛОГА – Голубовић, Илић, Филиповић, Божовић, Радовић, Божић, Милосављевић ( Николић), Ћоровић  (Веселиновић), Ђукић, Ђорђевић ( Ђурић),.Филиповић.

Srpska liga Zapad, Luka Corovic Sloga u udelu sa Nikolom Grubjesicem Mladi Radnik
Ћоровић у дуелу са Грубјешићем
Акција Ђорђеића
Акција Ђорђевића

На пролећној премијери пред својим навијачима Слога је заслужено савладала Младог Радника са 1:0. Овом победом на најбољи могући начин оверила је бод донет из Подунаваца  у првом колу. Тренер Зоран Костић није могао да рачуна на Лазара Живановића због његових обавеза у футсал репрезентацији Србије , док је Марко Џелебџић паузирао услед црвеног картона зарађеног у игри са Реалом. Прво полувреме протекло је у изједначеној игри. Слога је имала два добра покушаја преко Ђукића и Филиповића, али је оба пута голман гостију добро реаговао. Прилика гостију остала је неискоришћена захваљујући доброј реакцији штопера Радовића.

Гол одлуке пао је у 66. минуту. Ђукић је одлично шутирао са око 15 метара и погодио мрежу Пожаревљана. Неколико минута касније Ђорђевић је шутирао главом и погодио стативу. У финишу гости су се потпуно отворили у жељи да дођу до изједначења, али од тога није било ништа.

Дарко Ђукић у загрљају Алексе Божовића након постигнутог гола
Дарко Ђукић у загрљају Алексе Божовића након постигнутог гола
Радост на крају утакмице
Радост на крају утакмице

-Врло је битно да смо сезону пред нашим навијачима отворили победом .Терен је био тежак за игру. Честитам мојим, али гостујућим играчима на приказаној игри. Ми имамо свој циљ и за сада га успешно остварујемо. Морам да кажем да ови момци заслужују да их гледа више публике. Верујем да ће бити бројнија у наставку првенства.  Не желим да се мешам у спортску политику, ја сам овде дошао да радим, али клуб као што је Слога са својом богатом историјом и резултатима заслужује  мало бољи третман од локалне власти – каже тренер Слоге Зоран Костић.

 Текст и фото: М.Андрић

С

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest