Фудбалери Будућности из Скелана остварили су историјски успех, освојили су, у конкуренцији 10 клубова,  прво место у Подручној лиги ,,Бирач“ и од наредне сезоне такмичиће се у Регионалној лиги Републике Српске. До титуле шампиона Скеланци су дошли  победом у дерби сусрету одиграном у последњем колу, у  гостима су савладали  Брањево, екипу која је такође претендовала на прво место. Будућност је  освојила укупно 36 бодова, забележила је 11 победа, три нерешена резултата и четири пораза. Друго место припало је Борцу са 34 , а треће Брањеву са 33 бода.

Лазо Ђурић, председник ФК Будућности истиче да је ово историјски успех клуба који ове године слави 15 година постојања. –  Остварили смо одличан резултат, мада смо у првом делу сезоне изгубили неке мечеве које смо морали добити. Ипак, у другом делу смо заиграли много боље, имали смо седам победа, реми и пораз. Захвалио бих се играчима и свима који су нас подржали – изјавио је  Ђурић локалним медијима у Сребреници . Додао је да су пред клубом бројни изазови.  

Прослава титуле првака
Прослава титуле првака

Председник Будућности Скелани, Лазар Ђурић

Организацију клуба морамо да подигнемо на виши ниво уз укључивање више људи. Такође, формираћемо и омладинске категорије, а планирани су значајни радови на уређењу игралишта. Причали смо са начелником Грујичићем, он нам је обећао помоћ. Желим да истакнем да је најважније да ојачамо састав тима за Регионалну лигу– казао је Лазо Ђурић.

Р.Б.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest