Финале Купа Златиборског округа: Перућац- Слога ( Пожега)  0:4  (0:2)

Екипе Слоге и ПерућцаЕкипе Перућца и пожешке Слоге пред почетак финала

 

 

 

Максимовић (Перућац) и Ђорђиловић(Слога) у дулеу
Дуел Максимовића и Ђорђиловића
Урућење пехара победнику
Вељко Радуловић предао је пехар капитену Николићу

Перућац- Гледалаца: 200. Судија: Милан Курлагић (Ужице) 8. Стрелци: Ђорђиловић у  35, Јовановић у 45, Даниловић у 50. и Кијевчанин у 57. минуту.

ПЕРУЋАЦ-  Бодирога 6,5, Обрадовић 6,5, Јевтић 6,5, Ђурић 6,5, Лазић 6,5 ( Марковић 6,5), Живановић 6,5, ( Марјановић-), Ђокић 6,5 (Југовић-), Максимовић 7, Петковић 7, Матић 6,5.

СЛОГА  (П)-  Радојичић 7, Ђорђиловић 7,5, Коларевић 7, Глишовић 7, Николић 7,5  Станић 7,  Протић 7 ( Васиљевић-),  Јовановић 7,5  Кијевчанин 7,5, ( Марковић 7),  Даниловић 7,5, Станић 7 ( Михаиловић 7).

Играч утакмице: Ђорђиловић

Слога из Пожеге убедљивом победом над Перућцем, чланом Златиборске окружне лиге, освојила је Куп за подручје Златиборског округа. Победнички пехар капитену  Борку Николићу уручио је председник ФСЗО Вељко Радуловић.

Ђорђиловић је довео српскполигаша у вођство лепим голом након што је измакао пажњи Обрадовића. У последњим секундама првог полувремена Протић је извео корнер, а Јовановић ефектно главом савладао Бодирогу.  Пожежани су наставили са нападима. Један је реализовао Даниловић правим евро голом. Коначних 4:0 поставио је Кијевчанин из слободног ударца са 20 метара. Перућац је имао два добра покушаја преко Петковића, а гости су могли до поготка да су Даниловић, Станић и  Михаиловић  били прецизни у гол шансама.

-Честитам Пожежанима на победи. Реч је о екипи која ће највероватније догодине играти у Првој лиги Србије. Честитку заслужују и моји момци. Дали су колико су могли.  До финала избацили смо два зонаша, Јединство Путеве и Слогу из Сјенице. У првнству смо  у трци за друго место-каже тренер Перућца Иван Максимовић.

-И саставом и игром приступили смо озбиљно овом сусрету јер смо знали да Перућац може да направи изненађење, као што је то урадио у претходним утакмицама. Нисмо дозволили опуштање. Желели смо победу и то остварили-вели тренер Пожежана Жунић.

 

                                                                                        Текст и фото: М.Андрић

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest