Западно-моравска зона: Реми Слоге на старту

ByББ ГЛАС

16. март 2024.
ФК Слога

На отварању пролећњег дела првенства у Западно-моравској зони фудбалери Слоге су данас  на свом терену  укњижили само бод у сусрету са Полимљем из Пријепоља, за 90 минута мреже домаћина и гостију остале су нетакнуте – 0:0.  Утисак је да је домаћин ушао бојажљиво у данашњи сусрет, респектујући  тренутно другопласирани тим у првенству Зоне,  што се показало  неоснованим јер гости, у току целе утакмице,  ниједном нису озбиљније угрозили  поузданог чувара мреже Слоге Аврамовића. У финишу домаћин је кренуо озбиљније да атакује на гол Полимља, и права је штета што добра игра није крунисана поготком у 85. минуту када је Милован Филиповић, после центаршута  ефектно скренуо лопту која је уздрмала стативу. Према свему приказаном Слога је заслужила више од једног бода  јер је у току свих 90 минута приказала много више од гостију.

Слога - Полимље 05

Слога - Полимље 06

Слога - Полимље 02

Слога - Полимље 04Слога - Полимље 03

СЛОГА-  Аврамовић, Јовановић Р., Милановић, Николић, Џелебџић, Тошић, Милошевић, Танасијевић, Јовановић С., Филиповић и Лекић. Играли су још Милун Божић и Филип Тадић.

ПОЛИМЉЕ – Цвијовић Р., Алаомеровић, Ћосовић, Шиљак, Јоновић, Цвијовић Б., Бјелић, Вујашевић, Опанчина, Цама, Рељић.

Судијска тројка Ђорђе Стевановић (главни судија),  Бојан Милуновић и Драган  Куљанин из Крагујевца, није имала тежак посао јер се обострано играло у границама фер-плеја.

У наредном колу  Слога гостује у Ужицу где се састаје са првопласираним Јединством Путевима.

Портал ББ Глас – Фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest