Западно-моравска зона: ОДЛИЧАН СТАРТ СЛОГЕ – СЛОГА –ЈАСЕН 2:0 (0:0)

Продор С. Живковића

Спортски центар „Браћа Милутиновић“. Играно без публике. Судија : Стефан Спарић (Чачак) . Стрелци:  С.Живковић у 55. и Божић у 75. минуту.

СЛОГА- Голубовић, П.Живковић (Петровић), Андрић, Ђорђевић, Тошић, Мијатовић,  Николић (Јанковић), Божић (Ф.Филиповић), Милосављевић (Лукић), С.Живковић, Јевтић (Шерфези),

ЈАСЕН-  Деспотовић, Човић, Чочовић, Пришуњак, Балија (Трнчић), Жиговић (Пешић), Ризовски (Зулић), Ђурђевић, Цама (Раковић), Аничић, Ћировић.

Дуел Николића и Балије
Дуел Николића и Балије
Милосављевић у акцији
Милосављевић у акцији

У најави утакмице Слоге Владимир Јашић био је оптимиста и веровао да ће његов тим освојити сва три бода на старту јесење сезоне у Западно-моравској зони. То се обистинило. Доминантном игром поражен је Јасен из Бродарева. Гости су се углавном бранили тако да су били безопасни у нападу па је голман Голубовић практично остао без посла.

Бајинобаштани су прву прилику имали у 6. минуту, али се млади Милосављевић није снашао. Шест минута касније пропала је још једна прилика. У 20. минуту С. Живковић  није савладао Деспотовића из лепе шансе.  Није то учинио ни Николић у 38. и Милосављевић у 40. минуту.

Радост играча после гола Живковића
Радост играча после гола Живковића
Божићев евро гол
Божићев евро гол

Гости су поклекли у 55. минуту. С. Живковић се одлично се убацио  у казнени простор и ударцем са око 9 метара донео свом тиму вођство. Коначан резултат од 2:0 поставио је Милун Божић правим евро голом. Био је то страховит шут са око 20 метара. Лопта се зарила у рашље немоћног голмана Јасена. Било је још гол прилика. Најбољу је имао Петровић у самом финишу, али је његов ударац са око 6 метара Деспотовић одбранио.

Тренер Владимир Јашић, на свом јесење дебију у улози шефа стручног штаба, био је врло задовољан по завршетку утакмице. За ББ глас је рекао:

– Честитам мојим играчима на јако, јако доброј игри. Доминирали смо током целе утакмице. У првих 45 минута створили смо више шанси, али лопта није хтела у мрежу. Били смо препознатљиви, направили смо више лепих акција, гол прилика и дали два гола. Желео сам да екипа остане мирна и да настави са добром игром  у другом полувремену. Био сам убеђен да ће доћи и голови. То се и обистинило. Посебно је леп био гол Божића. Ретко се такви голови виђају и на теренима вишег ранга.

                                                                                              Текст и фото: М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

тринаест + 10 =

Pin It on Pinterest