Успешна сарадња ФК Слога и хотела „Цептер Дрина“

СПОРТ И ТУРИЗАМ ЗАЈЕДНО Живковић, Панајотовић и члан управе КовачевићСПОРТ И ТУРИЗАМ ЗАЈЕДНО Живковић, Панајотовић и члан управе КовачевићСПОРТ И ТУРИЗАМ ЗАЈЕДНО Живковић, Панајотовић и члан управе Ковачевић

Кад је пре три године на место директора хотела Цептер Дрина из Бајине Баште дошао Милорад Панајотовић, та угоститељско-туристичка  јединица Компаније Цептер, почела је да бележи значајне пословне успехе. Сређен је ентеријер и екстеријер хотела као и његова околина. Побољшана је услуга, проширен асортиман јела и пића…

-Наша је жеља да се више бавимо и развојем спортског туризма јер Бајина Башта има услова за то. Осим нашег репрезентативног хотела, ту су бројни спортски објекти отвореног и затвореног типа, недостаје једино базен, али се очекује решење и за њега. И климатски услови су, то је познато, одлични за припрему спортиста. Ми пружамо услове смештаја многим клубовима који се одлуче да део припрема, најчешће за млађе селекције, проведу у граду на Дрини. Међу њима су Црвена звезда, ОФК Београд. Школа фудбала Ивице Илијева, Кошаркашки клуб Дорћол из Београда, очекује се и долазак млађих селекција италијанске Парме – каже Милорад Панајотовић.

Хотел Цептер Дрина жели да заједничким снагама са Општином и њеним установама и организацијама допринесе да се у Бајину Башту врати атлетски камп, да се оформе фудбалски, кошаркашки, одбојкашки, кајакашки и рукометни кампови.

Више од две године Хотел Цептер Дрина има одличну сарадњу са локалним ФК Слога и Перућац. Перућанима су на располагање дали своје игралиште  и омогућили да га, по потреби, користи и Слога.

Председник Слоге на договору са челним људима Хотела Цептер Дрина
Председник Слоге на договору са челним људима Хотела Цептер Дрина
  • Презадовољни смо сарадњом са Хотелом Цептер Дрина и његовим директором Милорадом Панајотовићем. Помажу нам на разне начине пуне две године. За стабилност клуба и добре резултате, сениори  и кадети су на прагу виших рангова, заслуге припадају и овом нашем главном спонзору. Имамо их још, као што су НП Тара, Електроизградња, МИФ петрол… Готово је сигурно да ћемо од јесени играти у друштву српсколигаша, у такмичењу које је знатно квалитетније од зонског ранга па ће нам требати и више помоћи. Очекујемо нове спонзоре и већу помоћ Општине, која нас коректно помаже. Сваки успех наших клубова и спортиста је успех целог града. Већи ранг је значајан и за Општину. Да наш клуб  одлично функционише препознала је то и Спортска ревија Бајине Баште „ ББ журнал“ па нас је прогласио за најбољи клуб за прошлу годину у традиционалном избору најбољих спортиста и клубова  – истиче председник Слоге Предраг Живковић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest