Свечана седница СО Бајина БаштаСвечана седница СО Бајина БаштаСвечана седница СО Бајина Башта

Свечаном седницом  Скупштине општине, одржаној данас 25. јула  у реконструисаној сали биоскопа , обележен је Дан општине Бајина Башта на којој су најзаслужнијим појединцима  и компанијама уручена општинска признања.

ДОБИТНИЦИ ЗАХВАЛНИЦА

Захвалница Електроизградњи
Захвалница Електроизградњи
Надежда Читаковић
Надежда Читаковић
Јанез Душак, Кршко
Зоран Јовановић

Дан општине , захвалница

Дан општине

Признања су уручена Јелици Павловић  из Гвосца, власници пољопривредног газдинства, за рекордне резултате у области говедарства и производње млека, Привредном друштву “Електроизградња Бајина Башта” д.о.о. Бајина Башта за постигнуте резултате у раду и допринос привредном развоју општине Бајина Башта, Данки Мијаиловић из Солотуше, власници предузетничке радње за израду сувенира и осталих производа од дрвета “Дрвце ББ”, за допринос развоју женског предузетништва, Душану Петровићу из Ужица, за поклон Народној библиотеци “Милош Требињац”  Бајина Башта 2.000 књига и допринос обогаћивању библиотечког фонда библиотеке, Раденку Павловићу из Гвосца, за снимљену песму о Бајиној Башти, под називом “Волим Башту”, Луки Тадићу из  Бајине Баште, за изузетне спортске  резултате у одбојци, Надежди Читаковић, пензионисаној професорки хемије из Бајине Баште, за посвећеност професији и допринос у образовању  десетина генерација ученика Гимназије “Јосиф Панчић” Бајина Башта, Мари Перић, пензионисаној докторки из Бајине Баште, за посвећеност лекарском позиву и дугогодишњу бригу о здрављу грађана општине Бајина Башта, Тиму пројекта Баш тај корак,  за освојено прво место  и  успешно представљање општине Бајина Башта у Пројекту “Светионик знања”, Благоју Радовановићу- Блажи из Бајине Баште, за одговорност и посвећеност свом послу и залагање за чисте улице и паркове Бајине Баште, Зорану Јовановићу, власнику Гастро бара 06 Башта у Башти ФМ” Бајина Башта, за обогаћивање угоститељске и туристичке понуде Бајине Баште и допринос у новом запошљавању, Душак Јанезу из Кршког, за неговање и очување вишедеценијског побратимства општина Бајина Башта и Кршко.

ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Дан општине 03

Ђацима генерације из основних и средњих школа  уручени су таблети и лап- топови. Претходно су добили књиге са посветом општине Бајина Башта и новчане награде од 12 хиљада динара. Мећу основцима добитници су  Тијана Марковић ( ОШ“ Рајак Павићевић“), Вук Ивановић ( ОШ“ Свети Сава“), Јанко Јосиповић ( ОШ“ Стеван Јоксимовић“ Рогачица). Ђаци генерације су и Павле Кадијевић ( Гимназија „Јосиф Панчић“) и Валентина Тасић ( Техничка школа).

ББГ.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest