Такмичари у ишчекивању резултата

Минулог викенда у ОШ “Рајак Павићевић“ одржано је такмичење ученика основних школа из српског језика.  Учествовале су градске и школа из Рогачице. У конкуренцији  осмака са по 12 бодова  прва места припала су Катарини Филиповић из ОШ “Рајак Павићевић“ и  Богдану Спасићу из ОШ “ Свети Сава“. Друго место освојила је Ивана Јосиповић из ОШ “ Свети Сава“.  Трећа места припала су  Аники Петровић, Марији Јашић и Јанку Павловићу  из ОШ “ Рајак Павићевић. Најбоље ученике припремале су  Сања Лазић, Биљана Савељић и Биљана Филиповић.

Srpski jezik 2

Ученици ОШ “Рајак Павићевић“ били су доминантни међу седмацима. Лена Петровић и Милица Јончић са по 17 бодова стигле су до првог места. Тијана Марковић, Ангелина Кадијевић и Александра Васиљевић освојиле су друга места, а Дуња Карадаревић  била је трећа. Њихови ментори су Весна Јекић, Сања Лазић и Бојана Петронијевић.

Јасмина Јеремић из ОШ “Рајак Павићевић“ са 18 бодова победник је у конкуренцији  ђака шестог разреда. Друга места заузели су Јана Бојић из ОШ “ Свети Сава“ и  Ђурђина Вранић из ОШ “ Рајак Павићевић“. Трећа места имају Матеја Неђић и Јован Пејић из ОШ “ Свети Сава“ и  Вук Станковић , Мина Кокић из ОШ “ Рајак Павићевић“. Њихови предметни наставници су Весна Јекић, Биљана Филиповић, Мирјана Јовановић.

Nastavnice srpskog jezika- (2)
Наставнице српског језика

Међу петацима бриљантна је била  Катарина Станковић из ОШ “ Свети Сава“ . Освојила је свих 20 бодова. Из те школе су и другопласирана Нађа Ивановић и Огњен Јевтић као и  Лана  Симић и Дуња Јовановић из ОШ „Рајак Павићевић“.  Из ОШ “ Свети Сава“ трећа места заузели су  Павле Танасијевић, Анђела Тадић, Елена Марковић, Теодора Тешић  као и Елена Васиљевић, Искра Гавриловић и Димитрије Стаменић из ОШ “ Рајак Павићевић“.  Њихови ментори су Биљана  Филиповић,  Весна Јекић,  Биљана Савељић и  Бранка Арсенијевић,

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest