Спортске игре „Хидраша“ Србије : „ХЕ Бајина Башта“ победник

Спортске игре „Хидраша“ Србије

Након што је Прeдраг Петровић, помоћник директора  за корпоративне после Огранка Дринско-лимске хидроелeктране, прогласио отвореним 16. Радничке спортске игре  ЕПС-овог хидро сектора, почела су тродневна такмичења у тимској и појединачној конкуренцији у осам спортских грана на теренима СЦ „ Браћа Милутиновић“, Градској хали и Шах клубу.Спортске игре „Хидраша“ Србије 02

Спортске игре „Хидраша“ Србије 05

Прво место освојила је  екипа ХЕ Бајина Башта и ХЕ Електроморава из њеног састава. Сакупили су 41. бод. -Трудили смо се својски да будемо добар домаћин, али и да побеђујемо.Освојили смо шест првих екипних места и два у појединачном надметању. Честитам нашим колегиницама и колегама на доприносу да заузмемо прво место – каже капитен Милија Миловановић. Друго место са 33 бода припало је екипи ХЕ Ђердап 1. Трећа је екипа ХЕ Зворник са Лимским ХЕ,имала је 24 бода. Четврто место са 20 бодова узела је екипа ХЕ Ђердап 2. Њој је припао пехар за фер –плеј. Честитку за учешће на овим играма исказао је, приликом проглашења резултата, Милан Ђорђевић председник Синдикалне организације Електропривреде Србије. Посебно је похвалио Ведрана Марковића и ХЕ Бајина Башта.Пехаре и дипломе уручио је Ведран Марковић, председник Синдикалне организације Дринско-лимских хидроелeктрана.

Милан Ђорђевић и Предраг Петровић
Милан Ђорђевић и Предраг Петровић

Спортске игре „Хидраша“ Србије 04Спортске игре „Хидраша“ Србије 03

-Игре су протекле у феноменално лепој и правој спортско-пријатељској атмосфери. Учествовало је 240 такмичара. Посебно ми је драго што је наша екипа победила. Мени је припала част да уручим заставу игара Немањи Ђорђевићу, председнику Синдикалне организације  ХЕ Пирот која ће бити домаћин наредних игара. Све екипе су нам се захвалиле, као и бројни „Хидраши “,као популарно зовемо раднике из производње хидроенергије, на доброј организацији и дивном дочеку – вели Ведран Марковић.

ХЕ 8--

Последње вечери организован је музички програм у коме је учествовао Сити бенд из Косјерића са познатом естрадном звездом Катарином Ковачевић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest