Слогини нападачи оптимисти: ПРВА ЛИГA НИЈЕ ДАЛЕКО

Тешић, Николић и Џелебџић са тренером Веселиновићем

Иако је зимска фудбалска пауза,, Стефан Тешић (23), Владан Николић (21) и Марко Џелебџић (20), нападачи српсколигаша Слоге из Бајине Баште, вредно раде на терену и у теретани са овдашњим тренером Радојком Веселиновићем.

– У Слогу  сам дошао на позајмицу из лучанске Младости.  Имали смо добар почетак и финиш јесење сезоне. За лидером, имењаком из Пожеге, заостајемо шест бодова. Није то недостижно. Уколико останем и даље са Подрињцима, даћу све од себе у настојању да останемо у трци за Прву лигу Србије- каже Стефан Тешић, Слогин први стрелац са четири гола.

Владан Николић постигао је један гол. Најчешће је у игру улазио у другом полувремену.

-Могли смо имати и неки бод више, али и овако је врло добро. Тренер Зоран Костић са сардницима одлично ради, Ако добро стартујемо на пролеће, сигурно ћемо конкурисати за прелазак у прволигашко друштво- вели Николић

Иза Марка Џелебџића су три полусезоне у српсколигашком рангу. Пре доласка у Слогу, био је у Будућности из Ваљева и Младом раднику из Пожаревца.

-Треба још неке коцкице да се сложе па да имамо бољи пласман на табели.  Тим је квалитетан, бољи од оних у којима сам играо у Српској лиги- Имам предосећај да ће Слога остварити историјски успех – истиче Џелебџић.

Текст и фото: М.Андрић

На слици: Тешић, Николић и Џелебџић са тренером Веселиновићем

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

20 − шеснаест =

Pin It on Pinterest