Слога кивна на суђење у Љубићу: СУДИЈА ВАСИЉЕВИЋ УТИЦАО НА РЕЗУЛТАТ

Председник ФК Слога Предраг Живковић

У минулом колу Западно-моравске зоне Слога је доживела минималан пораз у Љубићу. Полет је голом Василића у 62. минуту освојио бодове.

-Домаћину  захваљујемо на изузетном дочеку и гостопримству. Не желимо да умањимо победу Полета јер смо убеђени да он није умешан у судијску лакрдију коју је приредила тројка из Крагујевца на челу са Павлом Васиљевићем. Надамо се да ће ФС РЗС решити се таквих судија који блате своје колеге. Симптоматично је делегирање судија у првих шест кола за наше утакмице- каже председник Слоге Предраг Живковић.

Шта замерате судијама?

– Навешћемо само две , по нама, најкрупније грешке. Није досудио чист фаул од стране домаћег играча над Ђорђем Ђорђевићем након чега је постигнут победоносни гол. Тиме је судија Васиљевић имао одлучујући утицај на резултат. У 54. минуту није досудио класичан пенал у нашу корист када је у шеснаестерцу Полета оборен Давид Јанковић. Уместо пенала, досудио је прекршај за домаћина због наводног Јанковићевог симулирања. Све то наводи нас на закључак да је исход утакмице у Љубићу далеко више интересовао неку трећу екипу која се бори са нама за улазак у виши ранг.

Председник Слоге Предраг Живковић напомиње да је Слога клуб дуге традиције, да ове године навршава 80 година постојања, да ће се свим средствима борити да не буде жртва судијских мешетарења.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × један =

Pin It on Pinterest