Распуштен Општински одбор ДСС у Бајиној Башти

ByББ ГЛАС

30. август 2018. , , ,
Uskoro će bitiu osniovan novi Odbor DSS u Bajinoj BaštiOO DSS u Bajinoj Bašti raspušten jer nije poštovao odluku stranke o prekidu saradnje sa SNS

 

– Сви функционери на локалу, у 14 општина где је ДСС био у коалицији са СНС, који нису поступили по одлуци Председништва ДСС да изађу из коалиције и напусте места на која су постављени захваљујући тој коалицији, избрисани су из евиденције чланства странке. Одбор ДСС у Бајиној Башти је распуштен и ускоро ће бити основан нови – изјавио је за “ББ глас“ Урош Јанковић, председник Извршног одбора ДСС.

Раније је, за Глас западне Србије, Дејан Млађеновић, председник ОО ДСС Бајина Башта, изјавио да лично не види ниједан разлог за прекид  сарадње са СНС, да са овом странком ДСС има сјајну сарадњу, те да је уз подршку државе урађено пуно ствари у  Бајиној Башти.

-На прошле изборе изашли смо самостално, иако је са врха наређено да изађемо са Дверима. Освојили смо 10 посто гласова, што је најбољи изборни резултат у Србији – казао је Млађеновић

Владајућу коалицију у Бајиној Башти, формирану након локалних избора  одржаним 2016. године , чине СНС са 21. одборником, СПС има девет,  СРС и ДСС по четири.

 

                                                                                                             ББГ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest