Порази Слоге и Перућца, победа Вишесаве

После пет победа пораз у Пријепољу

 

 

 

После пет узастопних победа фудбалери Слоге су у 9. колу Западно-моравске зоне   поклекли на гостовању у Пријепољу -поражени су од домаћег Полимља са 1:0. Слога сада заузима пето место са 16 освојених бодова.  Челну позицију неприкосновено држи ариљска Будућност која је после осам узастопних победа ремизирала у Лучанима. Слога  и у наредном 10. колу гостује, 27. октобра путује у Чачак где ће одмерити снаге са  12-пласираном Слободом која је досад укњижила само 7 бодова.

У дербију 11. кола Златиборске окружне лиге Перућац је поражен на домаћем терену од Црнокосе из Косјерића, са  1:0  а Вишесава је  код  куће напунила мрежу СЕчеце из Сече Реке -5:1. Перућац је трећи на табели  са 23 бода иза Јасена из Бродарева и Црнокосе, екипа које су сакупиле по 27 бодова.

У наредном колу Вишесава игра у гостима са Црнокосом у КОсјерућу,а Перућац против Јединства у Каленићу.

 

ОДБОЈКА

С ениорке Дрине  су поражене  од  ОК ЧАЧАК са 3:2 у сетовима,   Тара  је  са 3:0 победила екипу Тутина у првом колу а у другом са истим резултатом поражена је  од Слободе у ЧАЧКУ. Дрина се такмичи у Међурегионалној лиги Златиборског и Моравичког округа, а Тара у Другој лиги група Запад.

 

                                                                                                         Р.Б.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

седамнаест − 3 =

Pin It on Pinterest