Дечаци Слоге 2012. годиште победници на турниру на Златибору

Слогин тим, састављен од дечака рођених 2012. године,  још једном је потврдио  да има изузетно талентоване  играче. Овај пут потврда је стигла са Међународног турнира“ Златибор 2023“ одржаног  минулог викенда. У конкуренцији клубова из Србије, Црне  Горе, Босне и Херцеговине, Македоније,  Румуније и Мађарске , Слогини полетарци освојили су прво место.

– Пре финалне утакмице наш тим је победио Будућност из Подгорице, ФК Котор, Пролетер из Банатског Карловаца и Будућност из Ариља. У финалу Слога је  забележила победу од 3:1  против Младости ГАТ  из Новог Сада бољим извођењем пенала. Голове су дали  Аврам Станојевић, Михаило Ристић и Урош Сарић. Голман Јашић одбранио је два пенала. Назив најбољег играча  у овој узрасној категорији припао је Авраму Станојевићу, а Аљоша Јашић проглашен је за најбољег голмана – каже Слогин тренер Дејан Тимотијевић.ФК Слога, млађе селекције, тунир на Златибору

Слогине екипе 2011. и 2013. годиште такође су биле успешне. У својим групама заузеле су прва места, али су обе поражене у четвртфиналу после извођења пенала. Водили су их тренери Милорад Александрић и Душко Ордагић.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest