Оставка Лазића, Росић нови тренер Слоге

Trener Rosic i predsednik Sloge ZivkovicТренер Росић са председником клуба ЖивковићемTrener Rosic i predsednik Sloge Zivkovic

За време првомајских празника тренер Слоге из Бајине Баште Ђорђе Лазић дао је оставку. Исто то учинио је и његов помоћник Светлан Андрић. Управа клуба је брзо реаговала и ангажовала тренера Владислава Росића.

-Хвала председнику Предрагу Живковићу на указаном поверењу. Вратио сам се у Слогу после скоро три године коју сам раније водио годину и по дана у зонском рангу. Тада смо били врло успешни, верујем да ће и сад бити тако. Имамо шест утакмица до краја и у свакој морамо бити на висини задатка у настојању да се сачува српсколигашки ранг – каже Владислав Росић.

Први испит имаће у недељу када  Слога на свом терену дочекује Борца 1926. Због картона  у  саставу неће бити поуздани штопер Марко Радојевић  и луцидни везиста Лазар Живановић. – Много је битна ова утакмица за оба клуба. Борац жели да остане у трци за прво место са Смедеревом 1924, има одличан тим. И ми имамо квалитет и жељу да победом  побољшамо шансе за опстанак – истиче тренер Росић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest