ОШ „Свети Сава“- Додела Вукових диплома, Вук Јакић ђак генерације

Носиоци Вукових дипломаНосиоци Вукових дипломаНосиоци Вукових диплома

Данас је у  ОШ „Свети Сава“ одржана свечана церемонија проглашења ђака генерације, додела Вукових диплома, посебних диплома и награда ученицима осмог разреда који су се изузетно истакли по свом знању и вештинама у току осмогодишњег школовања.

Вук Јакић, ђак генерације
Вук Јакић, ђак генерације

За ђака генерације, једногласном одлуком комисије, проглашен је  ВУК ЈАКИЋ.  Вук је ђак који поседује изузетну мотивацију и личну одговорност за учење, има веома развијену способност самовредновања и увек је у интеракцији са осталим учесницима у образовно-васпитном процесу. Захваљујући великом броју награда на свим нивоима такмичења заслужено је именован за ђака генерације. Вук представља позитиван модел како се мисли и истражује, а изнад свега, има леп смисао за хумор, веома је добар друг и увек је пружао подршку својим вршњацима. ЧЕСТИТАМО ТИ ОД СРЦА!!!!!

Додељене су Вукове дипломе ученицима: Јовани Јокић, Анђели Ивановић, Анђели Матић, Александри Секулић и Вуку Јакићу. Такође смо имали част да поделимо и посебне дипломе ђацима који су се посебно истакли успехом у одређеним предметима.

svi nagrađeni sa razrednima starešinama i direktorom
Сви награђени ученици са разредним старашинма и директорком школе

ЧЕСТИТАМО СВИМ НАГРАЂЕНИМ И ПОХВАЉЕНИМ УЧЕНИЦИМА!

                                                                                                  Олгица ПЕТРОНИЈЕВИЋ

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest