ОШ „Рајак Павићевић“ – Татјана Баштовановић ђак генерације

Тајана Баштовановић са разредним старешином Јаном КунчакомЂак генерације Татјана Баштовановић

 

Ученица VIII- 1 разреда Татјана Баштовановић проглашена је, од стране  Наставничког већа, за  Ђака генерације у школској 2019/19. години у ОШ“ Рајак Павићевић“ из Бајине Баште.

-У складу са Статутом школе комисија, коју су чинили наставнице  Драгица Борањац,  Весна Јекић и учитељица Биљана Злојутро, избодовала је кандидате за назив Ђака генерације предложених од стране одељенских већа осмих разреда. Највише бодова имала је Татјана Баштовановић. Следе Павле Кадијевић и Душица Филиповић-каже директор школе Драган Ресимић.

Татајана Баштовановић имала је одличан успех кроз цело школовање, носилац је Дипломе „Вук Стефановић Караџић“. Истицала се у бројним такмичењима из наставних предмета и ванаставним активностима.

-Татјана је у сваком погледу била сјајна, бисер наше школе. Постизала је изузетне резултате из српског језика, енглеског језика, географије, хемије, бииологије. На спортском пољу такође је бележила одличне резултате,  нарочито у  одбојци, атлетици, стоном тенису, футсалу. Била је успешан такмичар на општинском, окружном, међуокружном и републичком нивоу. На републичким надметањиа била је два пута из српског  језика, у атлетици, једном из географије- вели њен разредни старешина Јан Кунчак.

                                                                                                                                        М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest