Одбојкашице Таре са тренером Драганом Павловићем

Завршена су одбојкашка  првенства у Другој лиги Србије –група Запад и  Међурегионалној златиборско –моравичкој. ОК Дрина из Бајине Баште солидним играма освојила  је 30 бодова и заузела 8. место у Другој лиги у конкуренцији 12 клубова. Дринине девојке  9 пута су се радовале победама , а 13 пута су доживеле поразе.  Добиле су 39, а изгубиле 45 сетова.

Одбојкашице Дрине
Одбојкашице Дрине

– Битан  нам је био  друголигашки статус кога смо сачували без већих проблема. У идућем првенству бићемо ослабљени јер ће неколико одбојкашица отићи на даље школовање па ћемо морати да нађемо адекватне замене. Одлазе Наташа Супуровић, Татјана Баштовановић и Ена Савељић – каже  председник клуба Звездан Баштовановић. Он је у пролећној сезони био и у улози тренера сениорског састава ОК Дрина.

У минулој сезони леп успех остварила је ОК Тара. Вођена тренером Драганом Павловићем и председником  Дејаном Холендером, убедљиво је освојила прво место у Међурегионалној златиборско-моравичкој лиги и тако експресно изборила повратак у друголигашко друштво. Од јесени ће играти у истом рангу као и ОК Дрина. Тара је  од 20 утакмица добила 17. Другопласираном Златару побегла је 10 бодова. Очекује се да клуб настави са добрим играма  и у друголигашкој конкуренцији.

Текст и фото:  М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest