Одбојка – ДРИНА  ЖЕЛИ ПРВО МЕСТО

ОК ДРИНА - Сениорска екипаОК ДРИНА - Сениорска екипаОК ДРИНА - Сениорска екипа

Ново првенство у Другој женској лиги Србије -група Запад почеће 15. октобра. Међу 12 клубова биће и ОК Дрина из Бајине Баште. Овај клуб је у прошлом првенству те лиге освојио друго место.  -Девојке вредно раде са тренером Зораном Јекићем. На окупу нам је исти тим који је играо и лане. Стекли смо доста искуства у овом рангу па мислим да можемо да конкуришемо за прво место. Знамо да то неће бити лако јер има доста квалитетних и старијих клубова од нашег. Посебно бих издвојио чачанске клубове Борац и Слободу и Косовску Митровицу – каже председник ОК Дрина Звездан Баштовановић.

Кадетска екипа ОК Дрина

Ове јесени првенствене утакмице играће још четири Дринине селекције, јуниорке, кадеткиње, пионирке и млађе пионирке. Све ће наступати у Златиборско- моравичкој лиги  у којој су клубови са подручја Златиборског и Моравичког округа.

-Највише очекујемо од јуниорског састава. Надамо се да ће он успети да стигне до финалног дела државног првенства и буде међу 12 клубова. Млађим селекцијама поклањамо доста пажње јер је то база одакле нам пристижу одбојкашице у сениорски тим- истиче председник Баштовановић.

У клубу има око 150 одбојкашица. Са сениорском и јуниорском селекцијом ради професор Зоран Јекић. За кадетску и пионирску задужен је Звездан Баштовановић, лиценцирани тренер одбојке. Школицу спорта води професорка Ана Баштовановић, а Школу одбојке професор Милутин Чечарић.

Минулог лета ОК Дрина организовала је традиционални турнир у одбојци на песку. Учествовало је 25 екипа из Србије, Русије, Украјине, Црне Горе и Републике Српске. Турнир је трајао три дана.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest