Музичка забава у Рогачици – Одушевио Гоци бенд

Гоци са Михаилом Митрашиновићем

Сала Дома културе  У Рогачици  била је препуна у суботу  9. априла 2022. године.  Тога дана у вечерњим часовима гост забаве, коју је организовао познати угоститељ Зоран Митрашиновић са сином Михаилом, био је Гоци бенд, популарна музичка група из Фоче. Њен оснивач и вокални солиста је  Горан Ивановић Гоци.У преднаступу од 19- 21 сат свирао је оркестар Петра  Павловића  из Гвосца са солистима.

Улазнице су се продавале као алва
Улазнице су се продавале као алва
Било је весело
Било је весело

 

Оркестар Петра Павловића из Гвосца
Оркестар Петра Павловића из Гвосца

Тачно у 21 сат на сцену је ступио Гоци бенд праћен овацијама  око 700 својих обожавалаца из бајинобаштанског, љубовијског и косјерићког краја. Фешта је трајала до три сата иза поноћи.  Гоци бенд је отпевао велики број песама из свог широког репертоара. Неке су певане и по неколико пута на захтев публике. У првом реду то се односи на песме „Вакцина 1“ , „Вакцина 2“, „Вози ме на Пале“, „Ожењеног хтели да ме жене“.

– Певали смо у многим местима Републике  Српске, Србије, Црне Горе, више европских земаља и у Аустралији. Први пут смо дошли у Рогачицу. Било је заиста лепо па верујем да ћемо доћи поново –казао је Горан Ивановић Гоци.

Познати угоститељ Зоран Митрашиновић „ Пистаћ,“ који са сином Михаилом држи ресторан “ Код Томе“ у Рогачици, ускро ће отворити  свој ресторан у Гвосцу на обали Дрине .

– Одувек сам волео музичке забаве. Вече са Гоци бендом било је заиста лепо. Планирамо у летњој сезони да нешто слично организујемно и на ушћу реке Рогачице у Дрину где смо у закуп узели  ресторан  кога је некад држао Зоран Додић- вели Зоран Митрашиновић.

Улазница за забаву коштала је 500 динара ,а цена пића кретала се од 150-200 динара. Мада је количина продатог пића пословна тајна, конобарски извор информација каже да је потрошено око три хиљаде комада флашираног алкохолног и безалкохолног пића.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest