Митровац на Тари: Нова ХТЗ опрема за све запослене у објектима ЦДЛ-а

Запослени у новој ХТЗ опремиЗапослени у новој ХТЗ опремиЗапослени у новој ХТЗ опреми

Сви запослени у објектима Центра дечјих летовалишта и опоравилишта града Бeограда, након више од десет година, добили су потпуно нову унифицирану гардеробу која је прописана одређеним стандардима,  у складу са Правилником о превентивним мерама за безбедан и здрав рад наших запослених. Набављањем нове ХТЗ опрема, побољшан је углед Центра, као и утисци наших гостију и корисника који су у свакодневном контакту са запосленима.

Директорка Центра Тања Сантрач, уручила је запосленима опрему и том приликом се захвалила граду Београду који је подржао Центар и ову инвестицију вредну више од 4,4 милиона динара.

Уручивање ХТЗ опреме 1
Уручивање ХТЗ опреме

Уручивање хтз опреме 2

„Захвални смо граду Београду што су препознали значај ове инвестиције, јер велики труд и залагање улажемо како би наши запослени имали још боље услове за рад, а самим тим повећавамо и квалитет услуга које пружа Центар. Последња набавка ХТЗ опреме коју је ЦДЛ спровео била је пре више од десет година и било је неопходно набавити нову опрему“, поручила је Сантрач и додала да дечји објекти којима Центар располаже, а то су Митровац на Тари, Букуља у Аранђеловцу, Рудник на Руднику, Станишинци на Гочу, Стеван Филиповић на Дивчибарама и Шупља Стена на Авали, имају различите профиле радника – сервире и конобаре, спремачице, мајсторе, домаре, куваре, магационере, рецепционаре, као и да је опрема набављена за све наведене профиле радника.

У објектима Центра на годишњем нивоу борави више од 32.000 корисника, од тога су скоро 90 процената деца предшколског и школског узраста, којима је потребно, у оквиру летовања, зимовања, наставе у природи и екскурзија, као облик образовно-васпитног рада, обезбедити неометан, безбедан и континуиран боравак који је између осталог могућ уз безбедно и здраво радно окружење запослених, у складу са важећим прописима.

Катарина Кушаковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest