Куперов тест: Слађан Благојевић вицешампион Србије 

Најбољи на Куперовом тестуНајбољи на Куперовом тестуНајбољи на Куперовом тесту

Припадник Полицијске станице из Бајине Баште Слађан Благојевић , члан групе за сузбијање криминала, освојио је друго место на недавном првенству Србије у Куперовом тесту. Он је стазу од 3,6 километара  претрчао за 12 минута. Друго место припало је Живомиру Павићу из Београда, а треће Милану Антићу из Новог Сада.

-Диплому и медаљу уручио ми је министар у Влади Републике Србије  Александар Вулин . Посебно ми је драго што је захвалницу добила  Полицијска станица Бајина Башта. На такмичењу је учествовало преко три хиљаде припадника МУП-а Србије у оквиру акције Спортског савеза Србије “ Спорт у полицији“. У финалу у Краљеву нашли су се најбољи са регионалних такмичења . Осим мене, сви су били из специјалних јединица. Ја сам у финале стигао као победник са регионалног такмичења одржаног у Новом Пазару – каже Слађан Благојевић.

Захвалница Спортског савеза Србије ПС Бајина Башта
Захвалница Спортског савеза Србије ПС Бајина Башта
Срђан Благојевић са Радом Марковићем
Слађан Благојевић са Радом Марковићем

Слађан је члан Спортског удружења „Тара челенџ“.  Каже да обожава трчање у природи . И ове године учествовао је на више планинских трка у Србији. И на њима постизао је одличне резултате. Тако, на пример, на планинској трци на ваљевским планинама на 12 километара био је победник . На Тари ултра трејл такмичењу припало му је друго место, а у Трибалион трци на Тари стигао је трећи. -Кад имам времена бар два пута седмично тренирам трчећи  до Соколине и назад.То је око 22 километра. У осталим ситуацијама користим трим стазу у Спортском центру „ Браћа Милутиновић“ у Лугу. Ту сам често у друштву Рада Марковића који се припрема за атлетска такмичења ветерана на домаћој и међународној сцени – истиче Благојевић.

М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest